VÉGKIÁRUSÍTÁS - 15-20% kedvezmény

Kérdése van? Hívjon minket! +36703957775

Natúrkozmetika blog. Kozmetikai hírek, írások. Daisy natúrkozmetikum

Miért sokkal jobb választás egy natúrkozmetikum egy átlagosnál?

Daisy natural cosmetics
Daisy natural cosmetics
2021.07.28 16:00
Miért sokkal jobb választás egy natúrkozmetikum egy átlagosnál?

Szoktad figyelni, hogy milyen összetevőjű kozmetikumokat vásárolsz? Hallottál már a natúrkozmetikumokról? Amennyiben nem, ezt épp ideje megváltoztatnod.

Most megmutatjuk, miért sokkal előnyösebb egy natúrkozmetikum, mint egy átlagos.

 

Szerezd be a legjobb minőségű, csak és kizárólag természetes anyagokból előállított termékeket a Daisy Natural Cosmetics-ból!

 

Kiemelten fontos, hogy mindig tudd, milyen alapanyagokból állították elő a krémeket, szérumokat, bármilyen terméket, amiket az arcodon és a testeden használsz.

 

natúrkozmetikum

Egyrészt, ha ezzel nem vagy tisztában, a nem természetes alapanyagokból készült natúrkozmetikumok könnyen irritálhatják a bőröd.

Arra viszont figyelj, hogy a natúrkozmetikumok is kiválthatnak allergiás reakciót, így ezt mindig teszteld bőrödön, mielőtt használod.

Másrészt, fontos, hogy tudd, hogyan és milyen körülmények között készült. Natúrkozmetikumaink hazai gazdaságból származnak, kézzel készített termékek.

A mi termékeink a nevükből is adódóan, természetesek.

A natúrkozmetikum mindössze annyit jelent, hogy a termék természetes anyagokból lett előállítva, mint például növényi olajok, vajak, kivonatok. Nincsenek mesterséges alapanyagok, titkos összetevők.

Ha natúrkozmetikumokat alkalmazol, sokkal kisebb az esélye, hogy bőröd irritálódni fog.

A nem természetes összetevőkből készült termékek ugyanis kőolajszármazékot, szilikont, paraffint, és más szintetikus anyagokat tartalmaznak, sőt, még halott állatokból származó anyagokat is.

Persze a natúrkozmetikumokat is kémiailag kell előállítani, de ezek egyáltalán nem károsak az egészségre az átlagos, nem natúrkozmetikumokkal ellentétben.

A natúrkozmetikumok előállítása kevésbé terheli meg a környezetet, így környezetvédelem szempontjából is jobb választás ezeket megvásárolni.

Az átlagos, nem természetes kozmetikumokat sokszor állatokon próbálják ki, sőt, még az állat életébe is kerülhet egy-egy termék előállítása.

Ezzel szemben, a Daisy Natural Cosmetics mindegyik terméke vegán, mi nemet mondunk az állatkísérletekre. Legyen neked is fontos az etikusság, használj állatkísérlet-mentes kozmetikumokat!

Még egy előny, hogy a Daisy Natural Cosmetics-nél pontosan el tudod olvasni az összetevőket, és ezek biztosan teljesen természetesek és nem ártalmasak bőrödnek.

A nem natúr termékeknél pedig előfordulhat, hogy nem minden összetevő van feltüntetve, nem egyértelműen, ezért nem tudhatod, hogy mit kensz fel magadra, melyek akár ronthatnak is bőröd állapotán.

Mind ezek mellett, hogy termékeink természetes alapanyagokból készülnek, hogy nem próbáljuk ki őket állatokon, és hogy előállításuk nem ártalmas a környezet számára, még vissza is váltjuk a kiürült tégelyeket, hiszen azok 100%-ban újrahasznosíthatók!

Így, ha kifogyott, nem kell kidobnod, mivel több helyszínen is vissza tudod váltani.

Ezzel is a környezetvédelmet támogatjuk.

Ezzel ellentétben, a nem natúr termékek tégelyei, csomagolásai általában nem visszaválthatók, nem lebomló anyagból készülnek, ezekkel is terhelve van környezetünk.

Legyél Te is környezettudatos, válassz visszaváltható tégelyű arckrémeket, szérumokat!

Bizonyára arra is kíváncsi vagy, hogy mégis mennyire hatásosak natúrkozmetikumaink.

Ha esetleg ebben még kételkednél, és nem bíznál a teljesen természetes anyagokban, akkor most elmondjuk, miért nem kell aggódnod, miért ez a legjobb döntés!

A természetes hatóanyagoknak köszönhetően kozmetikumaink hidratálnak, lassítják a bőr öregedését, és megvédenek a káros környezeti hatásoktól.

Ezen kívül, essen bármelyik termékünkre is választásod, már az első használat után látható eredményben lehet részed a természetes összetevőknek hála.

Bőröd sokkal jobban kedveli a természetes anyagokat, mint a mesterségesen előállítottakat, sokkal egészségesebb és üdébb lesz, ha ezentúl natúrkozmetikumokat használsz a mindennapokban.

Ezek az okok mind-mind a natúrkozmetikumok mellett szólnak, így, ha eddig nem ilyeneket vásároltál, akkor válts!

Legyél tudatos, óvd a környezetet, és emellett legyen csodaszép arcbőröd! A Daisy Natural Cosmetics termékeivel ezek egyszerre valósulhatnak meg.