Kérdése van? Hívjon minket! +36703957775

Natúrkozmetika blog. Kozmetikai hírek, írások. Daisy natúrkozmetikum

Az idő múlásával arcbőrünk előbb-utóbb elkerülhetetlenül ráncosodni fog. Ez azonban késleltethető, 40-50 évesen is lehet fiatalos a bőröd! Te tudtad, hogy a szemkörnyéked az első, amit érint az öregedés folyamata? Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mi ennek az oka, és mivel lehet ezt minél tovább késleltetni. Erre Te is kíváncsi vagy!

Miért fontos az arcradírozás? Használj ehhez is natúrkozmetikumot! Te szoktál arcodon bőrradírozást végezni? Ha eddig ezt nem tetted, most elmondjuk, hogy miért is játszik kiemelt szerepet az arcradírozás a bőrápolásban

Ahhoz, hogy bőröd egészséges és szép maradjon, mindenképpen szükséges a megfelelően kialakított arcápolási rutin. Ebből az arcolaj sem maradhat ki, ez nagyon fontos lépés a bőrápolás közben. Te tudod, hogy mi mindenben segít a jól kiválasztott arcolaj?

30 év feletti vagy, és a tökéletes arckrémet keresed? Már meg is találtad! Az arckrém az egyik legalapvetőbb bőrápolási termék. Mindenki ismeri, mindenki hallott már róla. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyet használsz.

Mitől natúr egy kozmetikum? Sokszor találkoztam a boltok polcain olyan termékekkel, melyek egy-egy természetes összetevőt kiemelve hirdetik legújabb terméküket, sugallva azt, akár a címkével, akár a termékleírással, hogy natúrkozmetikumot tartasz a kezedben.

Kombinált bőrömnek is, mint minden bőrtípusnak szükséges van az olajra, mely a bőrfelszíni hidrofil-lipidet, a bőr védekező képességét erősíti. Ha megbomlik a zsír (lipid) és víz aránya a bőrfelszínen, kémiai anyagok és kórokozók juthatnak a bőrbe, valamint több víz jut a bőr mélyebb rétegeiből a bőr felszínére, így vízhiányos bőr alakul ki.

Tudtad, hogy a szemkörnyék bőre öregszik a leghamarabb? De mi ennek az oka?

Az arcápolás a bőr szennyeződésektől való megtisztítását, anyagcseréjének javítását, táplálását, hidratálását jelenti, melynek együttes célja a bőr öregedésének késleltetése.

Ezt a bőrtípust nevezik gyakran száraz bőrnek. Ez a bőrtípus főleg azoknál alakul ki, akinek korábban normál bőrük volt, de a szervezetben lejátszódó életfolyamatok, pl. menopauza, hormonváltozás, öregedés következében a faggyútermelés csökken.

Natúrkozmetikumainknak rengeteg jótékony hatása van arcbőrödre. Termékeink vegyszermentesek, természetes alapanyagokból készülnek, állatkísérletek nélkül.

Kényeztesd Te is szérumokkal arcbőröd! Legyen bőröd hidratált, feszes, fiatalos! Rendszeres használatukkal akár éveket is letagadhatsz a korodból, és ki ne szeretne fiatalnak kinézni?